Residential Winner

Marquee Station Clubhouse

Fuquay-Varina, NC

JDavis Architects PLLC

Located near an emerging technology center, and on the site of a Historic Drive In Theater, the design team’s goal was to respect the communities’ past, while recognizing the coming future. As a multifamily product, Marquee’s design needed to attract the targeted high demand talent of the local technology market, and be a desirable addition to the local rural community.

The Clubhouse offers many amenities of today’s tech office environment; casual social lounge areas, coffee café, modern fitness center, high speed audio visual equipment, all with ample access to daylight.

Bold Pop Art and classic modern furnishings coupled with warm accents create a space that is both energetic and inviting. Historic photos and playful vintage accessories in a modern floor plan bring an unexpected combination of tradition foiled against modern lines.

The Design Team integrated the design concepts of the amenity spaces with the Landscape Architecture and Building Architecture. As an integral part of the Project Team, The Interior Designers were instrumental in creating a consistent product brand for the Project. Interior Finishes and concepts were closely coordinated with the exterior Landscape, Exterior Building Materials and Signage Design; resulting in a successful product, the Client has successfully marketed to their customers.